Waar vind je een parking in Zaventem voor lange duur?

Als je voor langere tijd van huis gaat dan wil je uiteraard graag dat je auto op een veilige en bewaakte parkeerplaats kan worden gestald. Indien je per vliegtuig vanaf luchthaven Zaventem vertrekt dan hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Op circa vijf minuten rijden van de terminal ligt namelijk Quick Parking Zaventem.

Quick Parking Zaventem

Hier kun je je auto voor een langere periode veilig achterlaten op een bewaakt terrein tegen aantrekkelijke tarieven. Quick Parking Zaventem is echter niet alleen erg voordelig maar biedt tevens een aantal andere voordelen zoals:

  • Een shuttlebus die elke passagier of elk reisgezelschap afzonderlijk van en naar de terminal vervoert, dus geen gesjouw met bagage of lange wachttijden.
  • De parking is 7 dagen per week en heel het jaar door geopend.
  • Quick Parking Zaventem is gemakkelijk te bereiken op ongeveer vijf minuten rijden van luchthaven Zaventem.
  • Tot 20 minuten van tevoren kun je een parkeerplaats reserveren of zelfs annuleren. Hierdoor kunnen onverwachte gebeurtenissen n minder snel voor problemen of teleurstellingen leiden.

Reserveren en annuleren

Het maken van een reservering doe je gemakkelijk, veilig en snel via de website van Quick Parking Zaventem. In de regel zal het reserveren van een parkeerplaats bij Quick Parking Zaventem niet meer dan twee minuten van je tijd vragen. Nadat de reservering is voltooid, zal er meteen een bevestiging per mail naar je worden verzonden. Bij deze reserveringsbevestiging vindt je verder nog een beschrijving van de route naar Quick Parking Zaventem samen met een gedetailleerde kaart. Maar ook als je onverhoopt je reservering wilt annuleren dan is dit geen enkel probleem. Hiervoor kun je eveneens terecht op de website van Quick Parking Zaventem.

Gemak

Of je nu voor een zakenreis of een vakantie gebruikmaakt van de diensten van Quick Parking Zaventem, het regelen van een veilige parkeerplaats is in een ommezien gebeurd. Dit voorkomt in veel gevallen een heleboel stress waardoor je reis een stuk rustiger zal beginnen. Zelfs wanneer je onverwacht op reis moet dan is het voordelig parkeren van je auto dicht bij de terminal geen enkel probleem.

Je hoeft op deze manier niet langer rekening te houden met bijvoorbeeld reistijden die het openbaar vervoer hanteert of de vaak hoge kosten die een rit met een taxi met zich meebrengt.

Je hoeft al evenmin grote afstanden met zware tassen en/of koffers te sjouwen. De shuttlebus brengt je immers vanaf de parkeerplaats van Quick Parking Zaventem tot op enkele meters voor de terminal. De shuttlebus zal niet wachten tot alle zitplaatsen zijn bezet maar direct vertrekken nadat je bagage is ingeladen en je zelf hebt plaatsgenomen. Hierdoor zal er niet onnodig tijd verloren gaan.

Lange parkeerduur

Zeker wanneer je je auto voor een langere tijd op een bewaakte parking wilt plaatsen, kan dit soms aardig wat geld kosten. Bij Quick Parking Zaventem worden echter zeer gunstige tarieven gehanteerd zodat de keuze voor deze parkeerplaats nog aantrekkelijker wordt. Het leven is voor veel mensen immers al duur genoeg.