Car Hotel Zaventem

Het parkeerterrein van Car Hotel Zaventem is deels overdekt en deels onoverdekt. Gewoonlijk kunt u uw auto parkeren in het overdekte gedeelte, maar in drukke periodes wordt ook het onoverdekte gedeelte gebruikt. De gehele parkeervoorziening wordt bewaakt. Bij aankomst worden er acht foto’s van uw auto gemaakt en het bedrijf zorgt ervoor dat u uw auto in precies dezelfde staat terugkrijgt. De auto kunt u bij aankomst aan de medewerkers afgeven en zij zullen hem dan voor u parkeren. Met de gratis shuttlebus bent u in acht minuten bij de terminals. Bij terugkomst kunt u weer gratis reizen met de shuttledienst. Iedere vijftien minuten kunt u een bus verwachten. Uw auto is gratis verzekerd zolang u gebruikmaakt van de dienst.

Tarieven

Car Hotel Zaventem hanteert verschillende tarieven. Deze tarieven worden bepaald door het aantal dagen dat u gebruikmaakt van de parkeergelegenheid. Hieronder vindt u een tabel met aantal dagen en het tarief dat per dag wordt gehanteerd.

Aantal dagen 1 of 2 3 tot 8 9 10 11 12 of meer
Laatste controle: 10/02/2013
Kosten per dag €16,00 €13,00 €12,00 €11,00 €10,00 €10,00
Als u een parkeerplaats reserveert via een van de partners, krijgt u tien procent korting.

Services

Het gehele parkeerterrein van Car Hotel Zaventem wordt bewaakt. Gedurende de periode dat u gebruikmaakt van de parkeergelegenheid, is uw auto verzekerd. Bij aankomst wordt uw auto gescreened door middel van acht digitale foto’s. Het bedrijf zorgt ervoor dat u uw auto in dezelfde staat terugkrijgt. U hoeft uw auto niet zelf te parkeren, want dit doen de medewerkers voor u. Binnen acht minuten bent u met de gratis shuttlebus bij de luchthaven. Als u terugkomt van uw reis, kunt u weer gratis gebruikmaken van de shuttledienst. Hiervoor zult u maximaal vijftien minuten moeten wachten, aangezien er iedere vijftien minuten een bus komt. Tegen betaling kunt u uw auto grondig van binnen en van buiten laten reinigen terwijl u op reis bent. Daarnaast kunt u een bloemetje bestellen voor een medereiziger die bij terugkomst bij deze persoon wordt gebracht. U kunt tevens een bloemetje bestellen als u zelf niet op reis bent geweest, maar iemand anders die op de luchthaven aankomt wilt verrassen. Dan dient u wel uw auto te parkeren bij Car Hotel Zaventem.

Voordelen Car Hotel Zaventem

  • Parkeerterrein wordt bewaakt
  • Gedeelte is overdekt
  • Auto is gratis verzekerd en wordt in dezelfde staat afgeleverd
  • Auto wordt geparkeerd door een medewerker
  • Binnen acht minuten bij de terminal met de gratis shuttledienst
  • Tegen betaling reinigen van de auto of een bloemetje bij aankomst